'Vilhena in het buitenland gesignaleerd: middenvelder praat met kampioen'

'Vilhena in het buitenland gesignaleerd: middenvelder praat met kampioen'

15-06-2016 14:43
35

Tonny Vilhena lijkt op weg naar Griekenland. De transfervrije middenvelder van Feyenoord is in Athene gesignaleerd om te praten met Olympiakos Pireaus.

Dat meldt het Griekse La Gazzetta. Vilhena is nog altijd op zoek naar een nieuwe club na eerder met onder meer Internazionale gesproken te hebben. Die zeer concrete belangstelling leidde uiteindelijk niet tot een transfer naar Milaan. Ook Olympique Marseille werd door de 21-jarige Oranje-international afgewezen.

Dat Vilhena nu naar Griekenland zou zijn afgereisd voor gesprekken met Olympiakos wijst op onderhandelingen in een gevorderd stadium. Zeker is dat Vilhena volgend seizoen in ieder geval niet voor Feyenoord speelt. Onderhandelingen tussen de Rotterdammers en de speler zijn stopgezet, waarna de aanbiedingen van buitenlandse clubs zich voor Vilhena begonnen op te stapelen.

Olympiakos werd vorig seizoen met een enorme overmacht kampioen in Griekenland. De club eindigde op 85 punten, liefst dertig punten (!) meer dan nummer twee Panathinaikos.