Update: Balotelli en Raiola op hun nummer gezet: 'We zijn niet geïnteresseerd'

Update: Balotelli en Raiola op hun nummer gezet: 'We zijn niet geïnteresseerd'

18-06-2016 18:36
29

Superzaakwaarnemer Mino Raiola lijkt een nieuwe club te hebben gevonden voor Mario Balotelli. De Italiaanse spits, die moet wieberen bij Liverpool, kan aan de slag bij Besiktas.  

Raiola voerde de afgelopen dagen gesprekken met de kampioen van Turkije. "Ik heb ze Balotelli aangeboden, nu wacht ik op een officiële reactie", wordt de Nederlandse spelersmakelaar geciteerd door Hurriyet. "Maar ik ben er vrij zeker van dat deze transfer gaat lukken. De president van Besiktas heeft me in het verleden op het hart gedrukt dat hij alles zou doen om Balotelli aan te trekken."

Super Mario, nog altijd slechts 25 jaar oud, zette twee jaar geleden zijn krabbel onder een meerjarig contract in Liverpool. Afgelopen zomer was de Premier League-grootmacht Balotelli al beu. De Italiaanse spits werd verhuurd aan zijn oude club AC Milan, maar ook Milan wenst nu geen gebruik meer te maken van de diensten van het enfant terrible. 

Update zaterdag 18.36: Balotelli en Raiola lijken een transfer naar landskampioen Besiktas uit het hoofd te kunnen zetten. De Turkse topclub wil Mario Gomez vastleggen en is niet bezig met de Italiaan. "Ik heb de uitspraken van Raiola ook gehoord, maar zo zit het niet. We zijn niet geïnteresseerd, op dit moment zijn we met Gomez bezig", aldus technisch directeur Erdal Torunogullari.