Veel interesse voor gratis Twente-aanvaller: Ook clubs uit de Primera División

Veel interesse voor gratis Twente-aanvaller: "Ook clubs uit de Primera División"

16-06-2016 15:12
4

Veel clubs azen op de handtekening van de transfervrije Jerson Cabral (25). Wessel Weezenberg, de zaakwaarnemer van de FC Twente-speler, laat aan Voetbal International weten dat er voldoende interesse is voor zijn cliënt. 

"Er zijn een heleboel clubs die al belangstelling hebben getoond voor Jerson. Meerdere clubs zijn ook echt concreet en daar praten we mee, maar Jerson moet eerst alles maar eens op een rijtje zetten voor zichzelf zodat hij daarna een weloverwogen keuze kan maken", aldus Weezenberg in gesprek met het weekblad. 

Wedden

Meer odds

De spelersmakelaar bevestigt dat Cabral een aanbieding uit België op zak heeft. "We zijn in gesprek met Lokeren, zij zijn heel concreet. Maar dat geldt voor meerdere clubs. Jerson ligt goed in de markt. Er zijn ook clubs uit de Primera División en Turkije geïnteresseerd. Kayserispor? Dat is één van de clubs die contact met ons heeft opgenomen." Het contract van Cabral in Enschede loopt op 1 juli aanstaande af. 

Een transfer binnen de Eredivisie lijkt onwaarschijnlijk. "Dat wordt een heel moeilijk verhaal. Jerson komt natuurlijk van FC Twente en er zijn in Nederland niet veel clubs die zijn salaris kunnen ophoesten."