Excelsior wil leegloop beëindigen met komst van gewilde middenvelder

Excelsior wil leegloop beëindigen met komst van gewilde middenvelder

16-06-2016 15:45
1

EXCLUSIEF - Excelsior komt in actie op de transfermarkt, na het vertrek van Sander Fischer (Go Ahead Eagles), Adil Auassar (Roda JC) en Tom van Weert (FC Groningen). Boy Deul moet op korte termijn de overstap naar Woudestein maken.

Dat laat zaakwaarnemer Greg Gorré weten aan VoetbalPrimeur. Excelsior heeft Deul een aanbieding gedaan en alleen de handtekening van de 28-jarige middenvelder ontbreekt nog. De Rotterdamse club, die afgelopen seizoen op het nippertje lijfsbehoud veiligstelde, is niet de enige club met interesse.

Ook Stal Dniprodzerzjynsk uit Oekraïne en een Griekse club zijn in de markt voor Deul. Bij eerstgenoemde club is Joop Gall werkzaam als assistent-trainer. De twee werkten in het seizoen 2014/2015 succesvol samen met Emmen. Het sportieve plaatje bij Excelsior heeft echter de voorkeur, benadrukt Gorré.

Als Deul zijn jawoord geeft aan Excelsior, is hij toe aan zijn zesde club. Hij kwam eerder uit voor FC Volendam, Willem II, Bayern München II, SC Veendam en dus FC Emmen. Vorig jaar hadden NEC en Roda JC nog concrete belangstelling voor Deul, maar een deal ketste af op de vraagprijs van Emmen.