Barcelona praat met man van 30 miljoen over terugkeer naar Camp Nou

Barcelona praat met man van 30 miljoen over terugkeer naar Camp Nou

16-06-2016 21:14
2

De kans bestaat dat Pedro het na één seizoen voor gezien houdt bij Chelsea. De Spaanse aanvaller heeft met FC Barcelona gesproken over een mogelijke terugkeer.

De 28-jarige Pedro verliet Barcelona vorig jaar voor Chelsea, maar zijn verblijf in Engeland is geen onverdeeld succes. Net als zijn club beleefde de Spanjaard een tegenvallend seizoen. Hij overweegt inmiddels een terugkeer. "Hopelijk kan ik terug naar Barça, maar dat wordt geen simpel verhaal", laat de EK-ganger weten aan BeIN Sports.

"Wel heb ik al gesproken met Josep Maria Bartomeu (clubpresident, red.) toen Barça in de Spaanse bekerfinale tegen Sevilla speelde. Het is gewoon een gecompliceerde situatie", vervolgt Pedro. "Tegelijkertijd sluit ik een terugkeer zéker niet uit."

Pedro houdt er geen rekening mee dat hij deze zomer al zijn rentree maakt in Camp Nou. Zijn Chelsea-contract loopt nog drie jaar door en het lijkt er niet op dat Antonio Conte, na het EK de nieuwe manager op Stamford Bridge, hem wil laten gaan. Chelsea betaalde vorig jaar dertig miljoen euro voor Pedro.

Jordi Alba
In gesprek met het Catalaanse SPORT breekt Jordi Alba alvast een lans voor een Barça-hereniging met Pedro. "Hij maakt deel uit van de historie van de club. Pedro is zó belangrijk geweest en is een goede vriend. Ik zou graag weer aan zijn zijde willen voetballen", laat de Spaanse linksback van Barcelona weinig ruimte voor twijfel.