Zaakwaarnemer bevestigt: drie clubs willen 200 miljoen betalen voor Neymar

Zaakwaarnemer bevestigt: drie clubs willen 200 miljoen betalen voor Neymar

17-06-2016 12:28
23

De toekomst van Neymar blijft de gemoederen bezighouden in Barcelona en Brazilië. De zaakwaarnemer van de Braziliaan zaait vrijdag de nodige twijfel.

Neymar staat al maanden op het punt een nieuw, verbeterd contract te tekenen in Camp Nou, maar witte rook blijft vooralsnog uit. De zaakwaarnemer van de 24-jarige aanvaller lijkt Barça tot het uiterste te willen drijven, zeker gezien zijn uitspraken van vrijdag tegenover Marca.

"Op dit moment zijn er drie grootmachten die Neymar willen hebben en bereid zijn om de ontsnappingsclausule van 200 miljoen euro in zijn Barça-contract te lichten", zegt agent Wagner Ribeiro. "Meer kan ik niet zeggen, want het is een gevoelig onderwerp."

Neymar kwam in 2013 over van Santos en beschikt in Catalonië over een contract tot de zomer van 2018. Om geen risico te lopen wil Barça hem langer binden, maar dat gaat dus niet zonder slag of stoot. Naar verluidt zijn Manchester United, Real Madrid en Paris Saint-Germain 'de drie grootmachten' waar Ribeiro het over heeft.