FC Twente sprak al met middenvelder: Veel van zulke gesprekken gevoerd

FC Twente sprak al met middenvelder: "Veel van zulke gesprekken gevoerd"

18-06-2016 14:32
117

FC Twente heeft met Joey van den Berg gesproken over een transfer. De middenvelder, wiens contract bij sc Heerenveen afloopt, is een van de weinige opties die de Tukkers nog hebben.

Technisch directeur Ted van Leeuwen had een grote scoutingslijst, maar kon door de nakende degradatie en financiële sores niets ondernemen. Nu zeker is dat FC Twente in de Eredivisie blijft, pakt Van Leeuwen de draad langzaam maar zeker weer op. "We hebben zeven weken niets kunnen doen. Er is in die tijd veel veranderd. Driekwart van onze scoutinglijst is verdampt, is al ergens anders naar toe gegaan", aldus Van Leeuwen tegen FOX Sports.

Van den Berg is een van de opties die FC Twente nog heeft. "We hebben heel informeel gesproken. Maar we hebben heel veel van zulke gesprekken gevoerd. We moeten ook eerst zien wie er vertrekt. Van den Berg kan als vervanger van Kamohelo Mokotjo of Felipe Gutierrez worden gehaald. Gutierrez staat in de belangstelling van Real Betis. "Ze hebben wat kaders aangegeven, maar het financiële plaatje is nog niet af", spreekt Van Leeuwen een akkoord tegen.