Raiola en zoontje geven 'hint' over Zlatan-toekomst: Een geweldige coach

Raiola en zoontje geven 'hint' over Zlatan-toekomst: "Een geweldige coach"

19-06-2016 13:01
6

Zlatan Ibrahimovic blijft de gemoederen bezighouden. De aanvaller uit Zweden, die momenteel actief is op het EK, staat voor een transfer naar Manchester United. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola heeft al een keuze gemaakt, maar Zlatan nog niet, stelt Raiola.

"Ik heb een beslissing genomen, nu is het aan hem. We gaan het zien. Zweden is heel druk met het EK en uit het respect voor het EK, zijn land en zijn coach, moet Zlatan zich daar ook op focussen", aldus Raiola. De belangenbehartiger van Zlatan kon het in gesprek met Telefoot niet laten om het over José Mourinho, de nieuwe manager van United te hebben. "Een geweldig team met een geweldige coach."

Raiola heeft ook Paul Pogba en Henrikh Mkhitaryan in zijn stal. Laatstgenoemde hoopt ook op een transfer. Zodoende kan Raiola een dubbeldeal sluiten. "Hij wil naar Manchester United en we proberen de situatie op te lossen", zei superzaakwaarnemer Raiola. In Engeland kan men niet meer wachten op de komst van Zlatan. De Engelse media grijpen elke kans aan om de twee partijen te koppelen. Zo werd Maximilian Ibrahimovic, de zoon van Zlatan, gespot in een United-shirt. En dat werd natuurlijk opgepikt als zijnde hint.