Ajax gaat 'wereldtopper in de dop' vastleggen: 'De nieuwe Mascherano'

Ajax gaat 'wereldtopper in de dop' vastleggen: 'De nieuwe Mascherano'

19-06-2016 19:36
64

Ajax staat op het punt de komst van Davinson Sanchez af te ronden. De Colombiaanse verdediger komt over van Atletico Nacional, waar hij te boek staat als een 'immens talent'.

"Buiten Colombia is hij nog niet echt bekend, maar dat is ín Colombia een compleet ander verhaal. Hij wordt beschouwd als een jongeling met immens veel talent, die op dit moment nog middenin zijn ontwikkeling zit", vertelt John Rojas, een journalist die Sanchez al geruime tijd volgt, aan Ajax Showtime.

Wedden

Meer odds

"Het is natuurlijk lastig om zijn potentie precies in te schatten, maar hij is iemand die de mogelijkheden heeft om een wereldtopper te worden. Misschien spreken we op dit moment wel over de 'nieuwe Mascherano'. Sanchez vergelijken met een andere speler is erg lastig, zelf zegt hij altijd op te kijken tegen Sergio Ramos."

Sanchez wees FC Barcelona af voor zijn aanstaande transfer naar Ajax. "Bij Ajax heeft hij natuurlijk een veel grotere kans op minuten en tevens hebben ze heel veel ervaring met het begeleiden van jonge spelers. Als ik dit alles op een rijtje zet kan ik alleen maar concluderen dat Ajax en Sanchez the perfect match zijn. Hij gaat de harten van de fans heel erg snel veroveren met zijn leuke manier van spelen."