'Real doet geen nieuwe poging: doelman wil blijven en Premier League winnen'

'Real doet geen nieuwe poging: doelman wil blijven en Premier League winnen'

20-06-2016 10:46
3

Real Madrid gaat deze transferperiode geen nieuwe poging doen om David de Gea over te nemen van Manchester United. De Madrilenen zijn tevreden over de huidige eerste keeper: Keylor Navas.

Dat meldt het Engelse medium Express maandagochtend. Real-coach Zinedine Zidane heeft bij de clubleiding aangegeven dat hij zeer tevreden is over zijn eigen doelman Navas. Florentino Perez, president van Real Madrid, heeft bij Manchester United daarom al aangegeven dat er geen bod zal worden uitgebracht op de Spaanse doelman.

In de zomer van 2015 was Real Madrid zeer geïnteresseerd in de doelman van United. Er was al een overeenkomst tussen beide clubs, maar doordat de transfer enkele minuten te laat binnenkwam bij de FIFA kon de overstap niet doorgaan.

De Gea verblijft momenteel met de Spaanse selectie in Frankrijk voor het Europees kampioenschap. Volgens het eerder genoemde medium denkt de sluitpost niet meer aan een transfer. Hij wil met The Red Devils de Premier League winnen onder leiding van zijn kersverse trainer José Mourinho.