Eerste training in Amsterdam: Heb van alle jongens al veel videobeelden gezien

Eerste training in Amsterdam: "Heb van alle jongens al veel videobeelden gezien"

20-06-2016 15:50
6

Jong Ajax startte maandagmorgen alweer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Marcel Keizer, de kersverse trainer van de jongelingen, stond te trappelen van ongeduld.

"De vakantie was kort, maar is prima geweest", geeft de oefenmeester aan op de website van de Amsterdammers. "Ik heb erg uitgekeken naar de start bij Jong Ajax. Ik heb van alle jongens al veel videobeelden gezien, dus ik kwam goed beslagen ten ijs.

Keizer zal het komend seizoen assistentie krijgen van George Ogararu, de oud-speler van Ajax. De Roemeen was maandag nog niet aanwezig in Amsterdam. "Hij is pas laat als assistent benoemd en zit nu nog in Roemenië. George sluit donderdag aan bij de groep. Ik heb al met hem gesproken. Hij is een jonge trainer die er zin in heeft. Ik kijk uit naar onze samenwerking."

Keizer had maandag niet alleen de beschikking over spelers van Jong Ajax. Ook Vaclav Cerny, Robert Muric en André Onana stonden al op het veld. "Zij willen volgende week fit bij Ajax 1 beginnen. Dat is perfect. Tijdens de vakantie hebben veel jongens ook doorgetraind. Zo hoort het. Natuurlijk moet je ook je rust pakken, maar daarbij kan je ook trainen. Deze spelers weten heel goed wat ze voor hun carrière moeten doen."

Lees ook: Zivkovic en Andersen moeten vrezen na mededeling Ajax over beloftenploeg