Raiola doet doodleuk mee aan Zlatan-speculaties: 'Wraak nemen op Guardiola'

Raiola doet doodleuk mee aan Zlatan-speculaties: 'Wraak nemen op Guardiola'

20-06-2016 17:18
8

Geen dag gaat voorbij zonder transfernieuws over Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse superster wordt volop in verband gebracht met Manchester United en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola doet er vrolijk aan mee.

Raiola laat door Marca optekenen dat hij verwacht dat Zlatan voor United kiest. "Ik denk dat hij wel wraak wil nemen op Pep Guardiola (trainer Manchester City, red.), ook al is dat niet zijn levensmotto. Je moet ook niet een graf voor een ander willen graven", stelt de superzaakwaarnemer.

"Je leert uiteindelijk meer van nederlagen dan van overwinningen. Zlatan heeft veel geleerd door wat er tussen hem en Guardiola is gebeurd. Als persoon mag ik hem ook niet. Zlatan geeft wel toe dat het een geweldige coach is. Ik denk daar hetzelfde over, maar weiger het toe te geven", aldus Raiola.

Bij Manchester United staat sinds kort José Mourinho aan het roer als manager. Ook hij heeft nog een appeltje te schillen met voormalig FC Barcelona-trainer Guardiola, die hij tegenkwam in dienst van Real Madrid.