Onzekere toekomst voor Ajax-duo: 'Kan daar eigenlijk helemaal niets over zeggen'

Onzekere toekomst voor Ajax-duo: 'Kan daar eigenlijk helemaal niets over zeggen'

20-06-2016 19:26
15

Marcel Keizer wilde niet veel kwijt over de situatie omtrent Ajacieden Richairo Zivkovic en Lucas Andersen. Het duo begint het seizoen bij Jong Ajax, nadat ze afgelopen jaar verhuurd werden aan Willem ll. Het ziet er op dit moment niet naar uit dat beide spelers een kans krijgen bij het eerste elftal.

"Ik kan daar eigenlijk helemaal niets over zeggen", vertelt Keizer tegen RTV Noord-Holland. "Die jongens trainen op dit moment bij mij, maar als Ajax 1 volgende week gaat beginnen, kan dat zomaar anders zijn. Het is een wisselende groep waarin van alles kan gebeuren. Belangrijk is dat we deze week goed gaan starten en dat we iedereen fit houden."

Maandag is het beloftenelftal van de Amsterdammers begonnen aan de voorbereiding. En dat ging goed, aldus Keizer. "Ze hebben er zin in. Dat is sowieso goed. Of het anders is dan bij de andere clubs? Niet echt. De gemiddelde leeftijd is een paar jaar jonger. Ze zijn goed gestart. Vandaag hadden we een man of twintig op het veld staan. Daarvan vallen er een paar jongens af."