'Ambitieuze Stam klopt in zoektocht naar versterking aan bij Manchester United'

'Ambitieuze Stam klopt in zoektocht naar versterking aan bij Manchester United'

20-06-2016 20:59
3

Jaap Stam is in zijn zoektocht naar versterkingen voor Reading uitgekomen bij zijn oude club Manchester United. Volgens Britse media hoopt de kersvers manager van de Championship-formatie Tyler Blackett te kunnen huren. 

Stam werd afgelopen week door Reading gepresenteerd als nieuwe manager. Trainer en club hebben de ambitie om - wellicht komend jaar al - naar de Premier League te promoveren. Daar zijn nieuwe spelers voor nodig. Onder meer The Sunday People schrijft dat Blackett (22) in beeld is bij The Royals. 

Wedden

Meer odds

In augustus 2014 maakte de jonge verdediger zijn debuut voor Manchester United. Louis van Gaal liet de jongeling opdraven. Naar verloop van tijd verdween Blackett uit de basiself van United. Afgelopen jaargang werd de jeugdinternational door The Red Devils uitgeleend aan Celtic. Bij de kampioen van Schotland kwam Blackett echter amper aan de bak. 

Volgens diverse media wil Stam - die tussen 1998 en 2001 voor United speeld - zijn selectie óók versterken met Joey van den Berg. De Nederlandse routinier is transfervrij op te pikken