Update: City-middenvelder verkiest VVV-Venlo inderdaad boven SC Cambuur

Update: City-middenvelder verkiest VVV-Venlo inderdaad boven SC Cambuur

23-06-2016 16:33
12

VVV-Venlo heeft de strijd om de handtekening van Tim Receveur gewonnen. De 24-jarige middenvelder komt transfervrij over van Almere City FC. In Limburg tekent hij een contract voor één jaar, met een optie voor nog een seizoen.

Receveur speelde de afgelopen tweeënhalf jaar voor Almere City, maar daar hij wilde zijn aflopende verbintenis niet verlengen. Naast VVV was ook SC Cambuur in de markt, zo schreef VoetbalPrimeur vorige week. Uiteindelijk is de keuze dus op de Venlose club gevallen, meldt 1Limburg. Na Roel Jansen, Maarten de Fockert en Clint Leemans is Receveur de vierde aanwinst van VVV.

Receveur speelde elf jaar in de jeugd van Ajax. Na perioden bij NAC Breda en het inmiddels failliete AGOVV belandde hij in 2012 bij Almere City, waar de middenvelder de afgelopen jaren een vaste waarde was. Het afgelopen seizoen moest Receveur het door een zware blessure echter doen met vier invalbeurten in de Jupiler League.

Update donderdag 16.33: Receveur heeft inderdaad gekozen voor  VVV. Donderdagmiddag is de 24-jarige middenvelder gepresenteerd door de Limburgse club. Hij heeft voor één jaar getekend, met een optie voor nog een seizoen als de samenwerking bevalt.