Hazard over geruchten: 'Goed om met de beste spelers van de wereld te spelen'

Hazard over geruchten: 'Goed om met de beste spelers van de wereld te spelen'

21-06-2016 11:41
1

Eden Hazard wil weinig kwijt over een eventuele terugkeer van Romelu Lukaku bij Chelsea. De spits van de Rode Duivels, nu in dienst van Everton, wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Londen.

Hazard lijkt zich niet te willen mengen in de transferdiscussie rond Lukaku. "Ik weet het niet, ik wil het daar niet over hebben", vertelt de aanvallende middenvelder tegen Sky Sports. Hij is echter overtuigd van de kwaliteiten van zijn landgenoot. "Romelu is een goede aanvaller, een prima kerel en een goede vriend van mij. Het is altijd goed om met de beste spelers van de wereld te spelen."

Lukaku was met twee treffers tegen Ierland (3-0) de grote man aan de kant van België. Hazard is lyrisch. "Voor een aanvaller is het altijd goed voor het zelfvertrouwen als er doelpunten worden gemaakt. Lukaku laat nu zien hoe goed hij is. Als een aanvaller niet scoort, wordt hij bekritiseerd. Maar dat kan hij hebben. Hij is mentaal sterk en ik ben er zeker van dat hij het verschil voor ons gaat maken in de komende wedstrijden."