Update: Cambuur haalt gewilde verdediger op en troeft concurrentie af

Update: Cambuur haalt gewilde verdediger op en troeft concurrentie af

21-06-2016 16:24
31

Chiro N'Toko gaat niet naar De Graafschap. De centrale verdediger van FC Eindhoven heeft de Doetinchemse degradant afgezegd. Zodoende kregen de Superboeren, na het nieuws over de geschrapte straf voor FC Twente, nog meer slecht nieuws.

De Graafschap zag in N'Toko een ideale versterking voor de achterhoede, daar het Ted van de Pavert en Robin Pröpper al verloor aan respectievelijk PEC Zwolle en Heracles Almelo. N'Toko kiest volgens De Gelderlander echter niet voor De Graafschap, maar voor een andere club.

"Wij vinden dit heel erg jammer", sombert technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap over het feit dat zijn club achter het net heeft gevist bij N'Toko. "We hadden hem er heel graag bij willen hebben, maar hebben een afmelding gekregen. Hij kiest voor een andere club."

N'Toko stond de voorbije drie seizoenen onder contract bij Eindhoven en heeft eveneens een verleden bij ADO Den Haag, AGOVV Apeldoorn en Barnet.

Update 16.24 uur: Het blijkt dat N'Toko voor SC Cambuur heeft gekozen. De gratis verdediger kon ook naar NAC Breda, zo meldt het Friesch Dagblad. Cambuur haalt de verdediger transfervrij binnen.