Nieuwe aanwinst Ajax voegt zich bij illuster rijtje: 'Denk aan Cruijff, Rijkaard'

Nieuwe aanwinst Ajax voegt zich bij illuster rijtje: 'Denk aan Cruijff, Rijkaard'

21-06-2016 18:26
13

Davinson Sanchez Mina tekende dinsdag zijn contract bij Ajax. De Colombiaanse verdediger staat al te trappelen om zijn kunsten in de Amsterdam Arena te vertonen.

Sanchez laat via de website van Ajax weten dat hij uitkijkt naar zijn tijd in Nederland en verwijst ook naar een paar clubhelden. "Dit is een prachtige dag voor mij. Ik ben heel blij dat ik de overstap naar Ajax heb gemaakt. Het is een heel grote club met een prachtige historie. Er hebben hier altijd grote spelers onder contract gestaan. Denk bijvoorbeeld aan Johan Cruijff en Frank Rijkaard. Ajax is in de hele wereld bekend", meent Sanchez.

De Colombiaan weet al waaraan hij wil gaan werken in Amsterdam en waar zijn kwaliteiten liggen. "Ik ben een temperamentvolle verdediger die graag de bal aan de voet wil hebben. Dat is een van mijn sterke punten.” Al met al is Sanchez uitermate tevreden met de keuze die hij heeft gemaakt. "Bij Ajax kan ik me verder ontwikkelen. Ik kan hier veel leren en mijn persoonlijke doelen verwezenlijken. Ajax is voor mij de beste club om als speler verder te groeien."