PSV ziet definitieve transfer zitten: Dan gaan we daar zeker werk van maken

PSV ziet definitieve transfer zitten: "Dan gaan we daar zeker werk van maken"

22-06-2016 07:35
6

Het is onduidelijk waar de toekomst van Marco van Ginkel ligt. De middenvelder wil graag bij PSV blijven, maar is afhankelijk van de kersverse Chelsea-manager Antonio Conte. Hij zal bepalen of een vertrek mogelijk is.

Van Ginkel laat vanaf zijn vakantieadres aan Voetbal International weten dat zijn toekomstbeeld nog niet helder is. "Ik weet nog niet waar ik komend seizoen speel. Ik moet me op 4 juli met de andere on-loan spelers melden bij Chelsea. Verder is er nog niet veel duidelijk", vertelt hij.

Wedden

Meer odds

De middenvelder heeft nog een verbintenis tot medio 2018 en werd in de voorbije jaren verhuurd aan AC Milan, Stoke City en dus het afgelopen halfjaar aan PSV. Een langer verblijf in Eindhoven is wat Van Ginkel betreft niet uitgesloten. Sterker nog: "PSV is zeker een optie."

Technisch manager Marcel Brands wil de speler graag behouden. "Marco heeft een goed seizoen gedraaid en past bij onze club. Ik heb contact gehouden met zijn zaakwaarnemer en afspraken gemaakt. Als Marco bij terugkeer van vakantie aangeeft open te staan voor een langer verblijf bij PSV, dan gaan we daar zeker werk van maken. In dat geval hebben we zeker een goed verhaal richting Chelsea."