'Stans maakt uitzondering voor club met 'potentie' en gaat in gesprek'

'Stans maakt uitzondering voor club met 'potentie' en gaat in gesprek'

22-06-2016 09:18
14

NAC Breda heeft belangstelling voor Jeff Stans. De middenvelder van Excelsior gaat woensdag in gesprek met technisch directeur Hans Smulders en trainer Marinus Dijkhuizen. Dat meldt BN/De Stem op basis van goed ingevoerde bronnen binnen de club.

NAC heeft in de strijd om de handtekening van Stans concurrentie van Go Ahead Eagles en Excelsior, waar hij de afgelopen drie seizoenen actief was. Ook Willem II had interesse in de 26-jarige aanvallende middenvelder, maar de Tilburgers zijn afgehaakt. De transfervrije Stans geeft de voorkeur aan een Eredivisie-club, maar ziet in NAC een uitzondering.

De Brabantse club doet in de ogen van Stans qua grootte niet onder voor de twee eredivisionisten en heeft bovendien veel potentie. Stans werkte in het verleden bij Excelsior al samen met trainer Dijkhuizen en hoort graag aan wat NAC met hem van plan is. NAC slaagde er eerder al in om Kevin van Diermen los te weken bij de Rotterdammers.

Ricardo Kip wacht nog altijd op een aanbieding van NAC. Hij voerde diverse gesprekken met de club, maar een voorstel bleef tot dusver uit. De middenvelder, die afgelopen seizoen uitstekend presteerde bij Almere City FC, kan ook rekenen op concrete interesse uit de Eredivisie.