'Snelle breuk tussen Feyenoord en linksback lonkt: veel interesse uit buitenland'

'Snelle breuk tussen Feyenoord en linksback lonkt: veel interesse uit buitenland'

22-06-2016 17:50
13

Miquel Nelom kan zomaar vertrekken bij Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad op woensdag. Er bestaat interesse voor de linksback, die zich bij Turkse, Franse en Russische clubs in de kijker speelde.

Nelom krijgt bij Feyenoord in ieder geval te maken met een extra concurrent in de persoon van Lucas Woudenberg. Hij werd afgelopen seizoen nog verhuurd aan NEC Nijmegen, maar De Witte Keniaan maakte daar een verpletterende indruk. Feyenoord haalde de back dan ook terug en wilde hem laten wedijveren met Nelom.

De Rotterdammers kunnen een eventueel vertrek van Nelom dan ook intern opvangen. Afgelopen seizoen werd de back door trainer Giovanni van Bronckhorst af en toe als aanvoerder aangewezen. Adviseur Shallon Nkeshimana wil een aanstaande breuk niet bevestigen, al ziet hij kansen voor zijn cliënt. "Miquel is 26 jaar, dat zou een heel mooie leeftijd zijn voor een volgende stap."

"Maar hij hoeft niet weg bij Feyenoord, al is er inmiddels dus voldoende belangstelling. We gaan deze maand bekijken wat voor alle partijen het beste besluit is", aldus Nkeshimana.