De Graafschap besluit hectische middag met transfernieuws: 'Samen knallen'

De Graafschap besluit hectische middag met transfernieuws: 'Samen knallen'

23-06-2016 17:37
9

Mark Diemers speelt ook komend seizoen voor De Graafschap. Club en speler zijn een contract voor één seizoen overeengekomen, meldt de formatie uit Doetinchem donderdag via de eigen kanalen. Diemers (22) moet nog wel medisch gekeurd worden. 

Afgelopen halfjaar droeg de rechtspoot ook al het blauw-wit van de Superboeren. Hij werd toen gehuurd van FC Utrecht. Die samenwerking beviel uitstekend. "Mark liet hier direct zien een meerwaarde te zijn voor ons team. Hij heeft ruim 70 wedstrijden op zijn naam staan en kent het klappen van de zweep. Het voelt goed dat Mark voor De Graafschap heeft gekozen", legt manager voetbalzaken Peter Hofstede uit. 

Diemers zelf is blij met het contractnieuws. "Het voelde vanaf het begin goed bij De Graafschap. Ongeacht de divisie waarin we uitkomen aankomend seizoen, gaan we samen met onze supporters knallen. Ik hoop dan ook dat zoveel mogelijk Superboeren weer een seizoenkaart kopen. Een vol stadion is het mooiste wat er is."

De Graafschap maakte donderdag eveneens bekend dat een kort geding gaat aanspannen tegen de KNVB. De club vindt dat het een plek verdient in de Eredivisie.