'Willem II wil weer graag zaken doen met Ajax en zet in op terugkeer'

'Willem II wil weer graag zaken doen met Ajax en zet in op terugkeer'

23-06-2016 19:57
9

Lucas Andersen is nog altijd gewild bij Willem II. De middenvelder werd afgelopen seizoen verhuurd aan de Tilburgers, en laatstgenoemden willen de samenwerking graag met een jaar verlengen.  Dat meldt Omroep Brabant donderdag.

Volgens het medium zal een eventuele terugkeer van Andersen bij Willem II wél lang op zich laten wachten. Deze week werd bekend dat de Deen tot de selectie van Jong Ajax behoort. In Amsterdam lijkt men echter niet voldoende overtuigd. Marcel Keizer, trainer van Jong Ajax, beweerde echter dat de 'oproep' voor Jong Ajax niet veel hoeft te betekenen.

Wedden

Meer odds

"Als Ajax 1 volgende week gaat beginnen, kan het zomaar anders zijn. Het is een wisselende groep waarin van alles kan gebeuren'', zei Keizer, die de vertrokken Jaap Stam en Andries Ulderink opvolgt bij het beloftenelftal, afgelopen maandag tegen RTV Noord-Holland.

Het afgelopen seizoen wist Andersen indruk te maken in Tilburg. De aanvallende middenvelder werd veelal als linkervleugelaanvaller gebruikt, en maakte in die rol zes doelpunten. Verder bereidde hij, in dertig gespeelde duels, vijf doelpunten voor.  Onlangs werd bekend gemaakt dat de 21-jarige Andersen zich deze zomer bij Jong Ajax mag melden.