AZ verlangt twintig miljoen euro voor Janssen: Verschil is veel te groot

AZ verlangt twintig miljoen euro voor Janssen: "Verschil is veel te groot"

24-06-2016 07:00
95

Het bod dat Tottenham Hotspur donderdagavond uitbracht op Vincent Janssen was alweer het derde voorstel van de Engelse club. Volgens De Telegraaf heeft AZ al drie keer 'nee' gezegd op een geboden bedrag van de Premier League-club.

Het eerste bod van tien miljoen euro plus 2,5 miljoen euro aan bonussen werd van tafel geveegd, evenals het tweede van 12,5 miljoen plus 2,5 miljoen aan bonussen. Donderdag bood Tottenham veertien miljoen euro over drie jaar, maar wederom klonk er een 'nee' uit Alkmaar. Technisch directeur Max Huiberts: "Het verschil tussen vraag en aanbod is veel te groot."

AZ wil zeker twintig miljoen euro voor de spits van Oranje. Er wordt wat Huiberts betreft niet onderhandeld zolang dat bedrag niet geboden wordt. Bij Tottenham kan Janssen drie miljoen euro per jaar verdienen. Ook het bod van VfL Wolfsburg op de spits werd reeds afgewezen door AZ. Janssen zou voorlopig ook geen interesse hebben in een transfer naar de Bundesliga-club.

Voor Huiberts zijn het drukke tijden door de biedingen op Janssen. "Ik hoor veel geruchten en word ook wel gebeld door andere clubs, maar er is verder niemand die op dit moment concreet is", aldus de technisch directeur in De Telegraaf.