'Galatasaray bedenkt zich en biedt buitenspeler aan bij PSV voor zacht prijsje'

'Galatasaray bedenkt zich en biedt buitenspeler aan bij PSV voor zacht prijsje'

24-06-2016 11:36
15

Galatasaray lijkt zich te hebben bedacht omtrent de vraagprijs van aanvaller Bruma (21). Volgens het Turkse Fanatik heeft de club uit Istanbul Bruma bij PSV aangeboden voor 'slechts' vijf miljoen euro.

Dat is opvallend, aangezien de buitenspeler eerder nog zo'n 7,5 miljoen euro moest kosten. PSV vond dat een te hoog prijskaartje en besloot zodoende niet tot actie over te gaan. De Turken hadden gehoopt dat PSV toe zou happen, maar nu dat niet is gebeurd heeft Galatasaray besloten om Bruma alsnog voor een relatief zacht prijsje aan te bieden in Eindhoven, stelt althans Fanatik.

Wedden

Meer odds

Berichten dat PSV eerder al vijf miljoen euro voor Bruma zou hebben geboden, werden door de clubleiding niet bevestigd. Door het vertrek van linksbuiten Maxime Lestienne gaat PSV waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe vleugelaanvaller. De kans bestaat echter ook dat er niemand meer bijkomt: de jonge Steven Bergwijn wacht immers op zijn kans in het eerste elftal.

Bruma bevindt zich bij Galatasaray op een dood spoor. De 21-jarige aanvaller werd sinds zijn komst naar de Turkse topclub twee keer verhuurd. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis in het shirt van Real Sociedad. In 32 wedstrijden wist hij twee keer het net te vinden.