Update: NAC is op dreef en haalt tweede speler van de dag binnen

Update: NAC is op dreef en haalt tweede speler van de dag binnen

24-06-2016 16:25
49

Gianluca Nijholt heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder maakt volgens 1Limburg de overstap naar NAC Breda.

Nijholt komt over van concurrent VVV-Venlo, waar zijn contract deze zomer afliep. De 26-jarige middenvelder heeft nog wel met de Limburgers om de tafel gezeten om een contractverlenging te bespreken, maar de partijen kwamen er niet uit, waardoor Nijholt uit is gaan kijken naar een nieuwe werkgever.

VVV heeft de opvolger van Nijholt al in huis. Clint Leemans komt deze zomer over van Jong PSV. Nijholt speelde de afgelopen anderhalf jaar voor de Venlonaren. De middenvelder heeft een verleden bij FC Utrecht, Almere City en Amkar Perm in Rusland. NAC heeft de transfer van Nijholt nog niet bevestigd, maar kondigde eerder op de dag al wel de komst van Giovanni Korte en het vertrek van Ronnie Stam aan. Stam zet per direct een punt achter zijn loopbaan

Update 16.25: Nijholt vertrekt definitief naar NAC Breda, maakt de club bekend. De 26-jarige middenvelder komt over van VVV-Venlo en tekent een contract voor drie seizoenen in Breda. Hans Smulders, technisch directeur van NAC, is verheugd met zijn komst: "Nijholt is een aanvallende middenvelder met een ontzettend sterk linkerbeen. Hij heeft de ambitie uitgesproken om Eredivisie te spelen en hij wil die ambitie verwezenlijken bij NAC", zegt hij op de clubsite.