Morata schrijft emotionele open brief aan Juventus: 'Niet makkelijk voor mij'

Morata schrijft emotionele open brief aan Juventus: 'Niet makkelijk voor mij'

24-06-2016 16:33

Álvaro Morata vertrekt na twee succesvolle seizoenen weer bij Juventus en gaat aan de slag bij zijn oude liefde Real Madrid. In een emotionele brief op zijn eigen bedankt Morata iedereen bij Juventus die hem heeft gesteund. 'Het schrijven van deze brief is niet makkelijk voor mij', begint de spits op zijn eigen website.

'Ik wil iedereen die in mij heeft geloofd, en me goed heeft laten voelen in Turijn, bedanken', vervolgt de Spanjaard, die onder meer Pavel Nedved (oud-speler Juventus) en Giuseppe Marotta (directeur Juventus) bedankt. 'Ook alle werknemers: fysiotherapeuten, doktoren, beveiligers, koks wil ik bedanken.'

'Daarnaast wil ik coach Massimiliano Allegri bedanken voor zijn geloof in mij', gaat Morata, die met Spanje furore maakt op het EK, verder. 'Hij heeft mij een betere voetballer gemaakt. Bedankt aan de aanvoerders en bedankt aan mijn ploeggenoten: het winnen van prijzen was geweldig. Waar ik ook ga, ik blijf altijd Juventino. Bedankt dat ik deel mocht uitmaken van de Juventus-familie', besluit hij.