Update: 'Ajax en PSV krijgen serieuze concurrentie van Mönchengladbach'

Update: 'Ajax en PSV krijgen serieuze concurrentie van Mönchengladbach'

25-06-2016 11:48
109

In navolging van PSV zou ook Ajax belangstelling hebben voor Nicolas Lombaerts. De 31-jarige speler van Zenit Sint-Petersburg staat open voor een vertrek uit Rusland.

Dat meldt het Belgische Het Nieuwsblad, dat zich baseert op Russische media. PSV zou al een bod van drie miljoen euro hebben uitgebracht op Lombaerts, die de voorbije negen seizoenen uitkwam voor Zenit. De Eindhovense club zou ook vorig jaar al een poging hebben gewaagd voor de Belg. Lombaerts wil graag dichter bij huis wonen, nu zijn vriendin zwanger is. Omroep Brabant ontkent de Eindhovense interesse op zijn beurt.

Ook Ajax heeft naar verluidt belangstelling voor de routinier. De Amsterdamse club, die zich onlangs al verzekerde van de komst van twee Colombiaanse talenten, zou al gebeld hebben met Zenit om te informeren naar de vraagprijs. Ook het Belgische RSC Anderlecht en Club Brugge worden genoemd als geïnteresseerde clubs, al zou Lombaerts liever de voorkeur geven aan een andere competitie dan de Jupiler Pro League.

Update 11.48: Belgische media schrijven zaterdag dat ook Borussia Mönchengladbach concrete belangstelling heeft voor de 31-jarige Lombaerts. De Bundesliga-subtopper heeft behoefte aan een nieuwe centrumverdediger vanwege het vertrek van Havard Nordtveit naar West Ham United. De vraagprijs van Zenit voor Lombaerts zou voor Gladbach 'geen probleem' zijn.