PSV 'gaat de markt op', maar heeft vervanger Bruma al: Hij staat te trappelen

PSV 'gaat de markt op', maar heeft vervanger Bruma al: "Hij staat te trappelen"

25-06-2016 07:25
21

Nicolas Isimat-Mirin is de beoogde opvolger van Jeffrey Bruma, mocht de verdediger PSV verlaten voor VfL Wolfsburg. Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat bekend wordt dat de club de verdediger verkoopt aan Wolfsburg. 

PSV zal de markt op gaan voor een verdediger, maar Isimat-Mirin zal in eerste instantie doorschuiven naar de basis. Dit liet technisch manager Marcel Brands zaterdagochtend weten in gesprek met De Telegraaf. "Isimat is de eerste optie. Dat is ook de intentie geweest toen we met hem vorig jaar een vierjarig contract hebben afgesloten. Isimat heeft het uitstekend gedaan en hij staat te trappelen. Nu krijgt hij de kans om het te laten zien", aldus Brands.

Wedden

Meer odds

PSV wil wel de markt op, om de concurrentie centraal achterin hoog te houden. "We willen drie volwaardige centrale verdedigers hebben, zodat er ook een gezonde onderlinge concurrentie is", legt de beleidsbepaler uit. Het vertrek van Bruma is in Eindhoven inmiddels geaccepteerd. "We hadden Jeffrey natuurlijk graag behouden, maar na drie jaar is hij klaar voor een nieuwe stap", besluit Brands.

PSV zal de markt op gaan voor een verdediger, maar Isimat-Mirin zal in eerste instantie doorschuiven naar de basis.