'Natuurlijk doet dat wat met hem, zijn telefoon staat werkelijk roodgloeiend'

'Natuurlijk doet dat wat met hem, zijn telefoon staat werkelijk roodgloeiend'

25-06-2016 08:57

Yanic Wildschut geniet van de populariteit van Will Grigg. De aanvaller van Noord-Ierland is uitgegroeid tot dé cultheld van het EK en Wildschut, ploeggenoot van Grigg bij Wigan, snapt dat maar al te goed.

Dat komt uiteraard door het nummer dat over Grigg is geschreven, zo weet de oud-aanvaller van onder meer sc Heerenveen. "Will Grigg’s on fire, het blijft maar in je hoofd hangen hè", lacht Wildschut, die regelmatig contact heeft met zijn collega. "Donderdag heb ik hem nog gesproken. Hij vond het wel grappig dat ik vanuit Nederland gebeld word om wat over hem te vertellen. Hij zei al dat ik geen slechte dingen mocht zeggen", vertelt Wildschut in gesprek met FOX Sports.

Grigg is volgens Wildschut ook wat beduusd onder alle aandacht. "Natuurlijk doet dat wat met hem. Zijn telefoon staat werkelijk roodgloeiend. Het is toch bizar dat je zonder te spelen misschien wel de populairste speler van het EK bent?", meent de aanvaller. "Na het EK zal de aandacht voor Will wel wat minder worden, maar bij Wigan zal dat zeker niet het geval zijn. Ik denk dat we het nog vaak gaan horen hier", besluit Wildschut in gesprek met de televisiezender.