PSV concurreert met Engelse, Italiaanse en Turkse clubs: Geen bod ontvangen

PSV concurreert met Engelse, Italiaanse en Turkse clubs: "Geen bod ontvangen"

25-06-2016 09:25
4

Henk van Stee, technisch directeur van Zenit Sint-Petersburg, bevestigt tegenover het Eindhovens Dagblad dat PSV inderdaad in Rusland heeft geïnformeerd naar Nicolas Lombaerts. Hoe concreet de belangstelling van de landskampioen voor de Belgische verdediger momenteel is, weet hij echter niet. 

Het bericht dat PSV drie miljoen euro heeft geboden op Lombaerts, is in ieder geval uit de lucht gegrepen, aldus de Nederlander. "En zolang ik geen bod heb ontvangen, beschouw ik niks als concreet. Dat is een regel die ik altijd bij transfers hanteer", aldus Van Stee. "Marcel Brands is een goede technisch manager en zal dus ongetwijfeld meerdere opties verkennen", tekent het ED op uit zijn mond. 

Wedden

Meer odds

Er is veel belangstelling voor Lombaerts, die volgens Belgische media dolgraag terug wil naar België en bovendien openstaat voor een transfer naar de Eredivisie. Naast PSV zou ook Ajax concrete belangstelling hebben voor de 31-jarige stopper. "Lombaerts kan naar tal van clubs. Er is ook interesse uit Turkije, Italië en Engeland", weet Van Stee. 

Lees ook: 'Ajax vergezelt PSV in de strijd om geroutineerde Belgisch international'