'Sterspeler Barcelona tekent spoedig bij en krijgt afkoopsom van 230 miljoen euro'

'Sterspeler Barcelona tekent spoedig bij en krijgt afkoopsom van 230 miljoen euro'

25-06-2016 18:22
5

Neymar gaat spoedig een eind maken aan alle speculaties rondom zijn persoon. Volgens Mundo Deportivo zou de Braziliaanse sterspeler een vertrek uit Barcelona uitsluiten en binnenkort zijn handtekening onder een nieuw contract zetten.

Het regent de laatste weken geruchten over een eventuele transfer van de technicus. De Spaanse krant schrijft echter dat Neymar op het punt staat om zijn contract in Catalonië te verlengen. De Braziliaan zou zich tot 2022 aan de Spaanse grootmacht gaan binden.

Volgens het Spaanse medium wordt er een megabedrag als transfersom in het contract genoteerd, waardoor geinteresseerde clubs maar liefst 230 miljoen euro moeten neerleggen voor Neymar. De aanvaller beschikt momenteel over een contract dat in de zomer van 2018 afloopt.

De sterspeler van Barcelona werd al eerder in verband gebracht met een transfer naar Paris Saint-Germain, en ook aartsrivaal Real Madrid zou Neymar graag willen inlijven. De Madrileense club lijkt echter geen kans te maken op de baltovenaar. "De kans dat hij naar Real Madrid gaat is nul", liet vader en zaakwaarnemer Neymar Sr. weten in gesprek met Fox Brazil.