Vertrek bij Vitesse dreigt: 'We hebben gezegd dat het eerst goed moest staan'

Vertrek bij Vitesse dreigt: 'We hebben gezegd dat het eerst goed moest staan'

26-06-2016 07:34
7

Volgens dagblad de Gelderlander dreigt een vertrek van Mo Allach bij Vitesse. Het contract van de technisch directeur loopt over ruim een halfjaar af, maar concrete gesprekken over verlengde samenwerking hebben tot op heden nog niet plaatsgevonden. 

"We hadden afgesproken na het seizoen met elkaar in gesprek gaan", legt Allach uit. "Alleen kenden we toen een hectische periode. Er moest veel gebeuren. De selectie en staf hadden op dat moment de grootste prioriteit. Ik heb vooral met algemeen directeur Joost de Wit gesproken."

"We hebben toen tegen elkaar dat het eerst goed moest staan en dat we de gesprekken over mijn toekomst naar een later stadium zouden tillen. Op dat moment is er nog meer een beroep op mij gedaan en ik moet zeggen dat het vertrouwen geeft dat ik hier gewoon nog mijn werk goed kan doen", aldus de td, wiens contract op 1 februari 2017 afloopt.

Allach werkt sinds 2013 in de Gelredome. Deze zomer vertrokken hoofdtrainer Rob Maas en hoofd jeugdopleidingen Gerry Hamstra reeds uit Arnhem. Henk Fraser kwam over van ADO Den Haag.