NAC pikt 'technisch begaafde' speler op in Ecuador: Kijken waar zijn lat ligt

NAC pikt 'technisch begaafde' speler op in Ecuador: "Kijken waar zijn lat ligt"

26-06-2016 08:18
4

Vinnie Vermeer heeft een driejarig contract getekend bij NAC Breda. De twintigjarige middenvelder komt over van Deportivo Azogues, een club uit Ecuador. Anderhalf jaar geleden verliet Vermeer NAC om aan de slag te gaan in Zuid-Amerika. 

Nu keert de jongeling dus terug op het oude nest. "Vinnie Vermeer is een technisch begaafde voetballer en heeft de intrinsieke motivatie om zichzelf elke dag weer te verbeteren. Hij gaat een open strijd aan op het middenveld. Vinnie is een jongen die zich wil bewijzen en die zich verder ontwikkelen, om zo te kijken waar zijn lat ligt", legt technisch directeur Hans Smulders uit op de website van De Parel van het Zuiden. 

Vermeer werd opgeleid door PSV, debuteerde in het seizoen 2011/12 in het betaald voetbal namens FC Eindhoven en ging in 2014 aan de slag bij NAC. Tot een debuut in het geel-zwart kwam het nog niet. In januari 2015 verkaste hij naar Ecuador. Vermeer is de vijfde versterking voor NAC deze week. Ook Giovanni Korte, Gianluca Nijholt, Robbie Haemhouts en Olivier Rommens werden vastgelegd.