Morata waarschuwt Real Madrid na transfer: Dan naar andere oplossing kijken

Morata waarschuwt Real Madrid na transfer: "Dan naar andere oplossing kijken"

26-06-2016 14:26
2

Alvaro Morata keert terug bij Real Madrid en is niet van plan zich als tweederangs spits te laten behandelen. "Ik hoef niets te bewijzen aan Zinedine Zidane en Real Madrid", stelt de Spanjaard, die door de club terug werd gekocht van Juventus.

Morata zal zich in de voorbereiding aansluiten bij de selectie van Real Madrid. De spits zelf is er niet zeker van dat hij volgend seizoen ook in het shirt van de Spaanse club speelt. "Ik ben geen tweederangs spits. Ik ben geen Castilla-speler die een kans krijgt om bij Real Madrid te trainen. De club zal beslissen of ik blijf of niet, maar als ik in Madrid blijf, zal ik alles geven voor een basisplaats."

"En als dat niet gebeurt, zullen we een andere oplossing moeten vinden. Op dit moment ben ik speler van Real Madrid, ik kan niets anders zeggen. Ik wil graag bij Real blijven, maar ik wil wel belangrijk zijn voor een team en een kans als basisspeler krijgen. Er is veel veranderd sinds ik hier vertrok, maar nu ben ik terug en ben ik blij", aldus Morata, die twee seizoenen voor Juventus speelde en onlangs voor dertig miljoen euro werd teruggekocht door Real. Mogelijk dat de club de spits snel weer in de etalage zet en hem met winst doorverkoopt aan een van de vele geïnteresseerde Premier League-clubs.