Terugkerende Feyenoord-huurling weerspreekt verhalen: 'Uit zijn verband gerukt'

Terugkerende Feyenoord-huurling weerspreekt verhalen: 'Uit zijn verband gerukt'

26-06-2016 16:45
1

Lucas Woudenberg is gebrand om zich het komende seizoen te laten zien bij Feyenoord. De vleugelverdediger werd het afgelopen jaar verhuurd aan NEC, waar hij Eredivisie-ervaring op kon doen.

"Het voelt ouderwets goed. Dit zijn de beste kleuren die je kunt dragen", vertelt Woudenberg aan RTV Rijnmond. "Ik heb genoeg vertrouwen opgebouwd. Ik ben naar NEC gegaan om veel te spelen. Ik heb ervaring opgedaan, dat is wat ik wilde. Nu sta ik met een goed gevoel hier. Het was een doordachte keuze om daarheen te gaan. Je moet altijd maar afwachten of het een goede of slechte keuze wordt, maar achteraf was het de beste."

Wedden

Meer odds

Woudenberg kreeg vertrouwen uit het gesprek met technisch directeur Martin van Geel. "Aan het eind van het seizoen heb ik gesprekken gehad met meneer Van Geel en de trainer. Ze vertelden dat ze tevreden waren en dat ik het goed gedaan heb. Daarom heb ik zin om hier weer te starten."

Afgelopen seizoen kwam het nieuws naar buiten dat Woudenberg vond dat Feyenoord te weinig contact onderhield met de vleugelverdediger. Maar dat klopt volgens de back niet. "Het is een beetje uit zijn verband gerukt. Mijn zaakwaarnemer had gewoon contact met de club, alleen ik persoonlijk niet. Ik wist wel dat ze me volgden en dat ze tevreden over me waren. Dat stond er gewoon los van."