'NAC troeft FC Twente af: transfervrije middenvelder tekent maandag in Breda'

'NAC troeft FC Twente af: transfervrije middenvelder tekent maandag in Breda'

27-06-2016 08:39
28

Niet FC Twente, maar NAC Breda wordt waarschijnlijk de nieuwe club van Jeff Stans. De Jupiler League-club hoopt dat de middenvelder maandag zijn jawoord geeft. 

Hans Smulders, technisch directeur van NAC, laat aan BN/De Stem weten dat hij hoopt dat Stans op korte termijn - mogelijk vandaag (maandag) dus al - ingaat op de aanbieding die De Parel van het Zuiden hem heeft voorgelegd. De aanvallende middenvelder is transfervrij op te pikken. Zijn contract bij Excelsior loopt op 1 juli af. Ook FC Twente heeft concrete interesse in de rechtspoot, zo werd afgelopen week bekend. 

Verdediger Luis Pedro lijkt ondertussen te vertrekken uit Breda. NAC is bereid om hem gratis te deur uit te laten wandelen. Volgens de Gelderlander is De Graafschap inmiddels in gesprek met de stopper, die pas één jaar in het Rat Verlegh Stadion actief is. Pedro (26) ontbreekt maandag sowieso tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen. Afgelopen week contracteerde NAC onder meer Robbie Haemhouts en Gianluca Nijholt.