Terugkeer zelfs nog mogelijk: PSV kan opnieuw een aanbieding doen

Terugkeer zelfs nog mogelijk: "PSV kan opnieuw een aanbieding doen"

27-06-2016 13:54
3

Stijn Schaars weet nog niet waar hij zijn carrière gaat vervolgen. De middenvelder traint in afwachting een nieuwe club mee bij PSV, waar zijn contract deze zomer afliep.

"Ik heb de trainer gebeld en gevraagd of ik hier mee mocht trainen. Hij zei dat ik welkom was. Het is algemeen bekend dat ik op zoek ben naar een nieuwe club. Er is interesse en nee, ik ga geen namen noemen. Er zijn wel echt clubs geweest waar ik ja tegen had kunnen zeggen", zegt Schaars tegen Voetbal International.

Schaars houdt voorlopig alle opties open. "De zandbak? Dat kan ook nog. Dat is het moeilijke. Iedereen zwicht uiteindelijk voor geld. Als iemand heel veel knaken neerlegt om twee jaar te komen voetballen, dan ben je misschien ook wel dom als je dat niet doet. Nogmaals: het gaat erom dat ik aan spelen toekom."

Zelfs een nieuwe verbintenis bij PSV sluit de middenvelder niet uit. "Uit respect voor mij heeft PSV geen aanbieding gedaan. Ze wisten dat ik wilde voetballen. Een aanbieding had geen zin. We zijn in goed overleg uit elkaar gegaan. Maar het kan nog altijd. Ook PSV kan opnieuw een aanbieding doen, maar de kans op speeltijd is klein met Andrés en Jorrit voor me. Zo reëel moet je ook zijn. Dus ja, die kans is klein", besluit Schaars.