'Twente akkoord met Betis over middenvelder; vijftal clubs cirkelt rond Ziyech'

'Twente akkoord met Betis over middenvelder; vijftal clubs cirkelt rond Ziyech'

27-06-2016 16:32
20

FC Twente hoopt de verkoop van Felipe Gutiérrez aan Real Betis op korte termijn af te ronden. TC Tubantia meldt maandag dat de geplaagde club uit Enschede nog deze week de papieren in orde denkt te hebben. 

Chileens international Gutíerrez heeft bij Twente nog een contract voor één seizoen. Daarom is het cruciaal dat hij deze zomer verkocht wordt. Op die manier kan de club namelijk nog een aardig bedrag verdienen aan de Zuid-Amerikaan. Diverse Spaanse media schreven eerder deze maand al dat Gutíerrez zelf al persoonlijk akkoord was met Betis, de werkgever van Rafael van der Vaart.

Ziyech
Twente-vedette Hakim Ziyech meldde zich maandag weer op het trainingsveld in Enschede. De Marokkaans international mocht wegens eerdere interlandverplichtingen enkele dagen langer van vakantie genieten.

Ook voor Ziyech lijkt een transfer in de maak. Momenteel speelt er nog niets concreets, maar vijf verschillende clubs zouden voor de linkspoot in de markt zijn. Het gaat volgens buitenlandse media om VfL Wolfsburg, Sevilla, AS Monaco, West Ham United en Crystal Palace.