Update: Management Van den Berg bevestigt Engels akkoord

Update: Management Van den Berg bevestigt Engels akkoord

28-06-2016 13:10
4

Technisch directeur Brian Tevreden van Reading is in zijn nopjes met de komst van Joey van den Berg. De middenvelder, die transfervrij de deur achter zich dichttrekt bij sc Heerenveen, gaat een contract voor twee jaar tekenen.

"We zijn heel blij met de komst van Joey", bevestigt Tevreden de op handen zijnde deal in gesprek met De Telegraaf. "Hij is een speler die perfect in de Championship past. Van den Berg is een harde werker, met een goede mentaliteit. Iemand van wie we gaan genieten." Ook NEC, FC Twente en PEC Zwolle zouden concreet zijn geweest voor Van den Berg, maar die clubs vissen dus achter het net.

Bij Reading gaat Van den Berg weer samenwerken met trainer Jaap Stam, die assistent was in Zwolle toen de middenvelder daar speelde. Ook Denzell Gravenberch staat onder contract bij de Championship-club, die de voorbije jaargang niet verder kwam dan de zeventiende plaats.

Update 13.10 uur: Het management van Joey van den Berg heeft aan FOX Sports bevestigd dat de middenvelder naar Reading vertrekt. De partijen hebben een akkoord bereikt over een contract voor twee seizoenen. Reading heeft de transfer nog niet bevestigd.