Gewilde Eredivisie-spits neemt de tijd met 'ongekend' voorstel: Paar puntjes

Gewilde Eredivisie-spits neemt de tijd met 'ongekend' voorstel: "Paar puntjes"

28-06-2016 10:28
1

Go Ahead Eagles heeft zich de afgelopen weken al flink versterkt op de transfermarkt, maar voor de club dreigt wellicht ook een uitgaande transfer. Leon de Kogel onderhandelt met de Deventenaren over een nieuw contract, maar die gesprekken lopen stroef, meldt De Stentor.

Ondertussen wordt De Kogel onder meer genoemd als versterking bij Heracles Almelo. Omdat er kapers op de kust liggen, kan oud-speler van FC Utrecht het zich veroorloven om langer te wachten met het accepteren van de aanbieding van Go Ahead. Volgens de Stentor is dat voorstel overigens voor Go Ahead-begrippen 'ongekend'.

Wat De Kogel kan overtuigen om bij de Eredivisie-promovendus te blijven is de goede sfeer bij de club. De spits heeft het enorm naar zijn zin. "We kunnen het met z'n allen heel goed met elkaar vinden. Ik heb zeker de intentie om er met de club uit te komen, maar er zijn nog een paar puntjes niet opgelost. Ik weet niet hoe lang die onderhandelingen gaan duren. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Maar je weet nooit hoe het loopt."

Ook als de onderhandelingen stuklopen, kan technisch manager van Go Ahead Dennis Bekking besluiten De Kogel aan zijn nog één jaar doorlopende contract te houden. "Dat is zijn goed recht", vindt de spits.