Lombaerts laat zich uit over interesse in hem: Dat spreekt me aan

Lombaerts laat zich uit over interesse in hem: "Dat spreekt me aan"

28-06-2016 21:14
24

Als het van Nicolas Lombaerts afhangt, keert hij zo snel mogelijk terug naar West-Europa. De verdediger wil graag vertrekken uit Rusland. Heel wat clubs tonen ook interesse in de Rode Duivels.

Lombaerts is bij Zenit Sint-Petersburg uitgegroeid tot een icoon. De verdediger heeft nog een contract tot 2018 bij de Russische club, maar wil graag terugkeren naar West-Europa. Onder meer PSV, Ajax, Club Brugge en Anderlecht tonen interesse. "Dat zijn topclubs, die strijden altijd om de prijzen en spelen aanvallend voetbal. Dat spreekt me aan. Aanvallend voetballen, dat ben ik gewend. Ik sta op zich overal voor open", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

De verdediger kan kiezen uit verschillende competities. "Ook vanuit Duitsland en Engeland is er interesse getoond. Ik wil graag terug naar West-Europa, het liefst zo dicht mogelijk bij België voetballen. In oktober verwachten we ons kindje. Ik hoop dat Zenit respect toont, ik speel er al negen jaar. Maar als ik moet blijven: oké. Ik woon graag in Sint-Petersburg", aldus Lombaerts.