Knotsgek: 'Chinese club heeft gigantisch bedrag over voor drie Rode Duivels'

Knotsgek: 'Chinese club heeft gigantisch bedrag over voor drie Rode Duivels'

28-06-2016 22:10
3

Heel wat Belgen hebben zich op het EK in de kijker gespeeld van verschillende grote Europese clubs. Maar Europa is niet de enige mogelijke bestemming voor drie bepaalde Rode Duivels. Ook China zou lonken.

Volgens Sport/Voetbalmagazine kunnen Axel Witsel, Marouane Fellaini en Marc Wilmots uitkijken naar een avontuur in China. Op die eerste zou al zelfs een bod zijn uitgebracht. Hij weigerde het eerste aanbod. Witsel droomt van een transfer naar Italië en Engeland. In China willen ze de Zenit-speler niet zomaar laten gaan en willen ze de portemonnee openen.

Een club uit Shanghai zou bereid zijn om gedurende vier jaar tien miljoen euro per jaar uit te geven aan de middenvelder. Het voorstel is zodanig reusachtig dat Witsel erover nadenkt.

Naast Witsel kan ook Fellaini naar het Verre Oosten verhuizen. Dezelfde club zou de middenvelder graag overnemen van Manchester United. Fellaini is zeker niet onomstreden bij Manchester United. Het is dus niet ondenkbaar dat hij binnenkort vertrekt bij de club. En ook een derde Rode Duivel kan naar China trekken. Geen speler, wel de bondscoach. Diezelfde club uit Shanghai wil Wilmots losweken bij de Belgen.