De Mos geneest van huidkanker: Stuk van mijn neus weggehaald

De Mos geneest van huidkanker: "Stuk van mijn neus weggehaald"

29-06-2016 15:42
4

Bij Aad de Mos is huidkanker geconstateerd. De oud-trainer en analist is er inmiddels al aan behandeld en is naar eigen zeggen aan de betere hand.

Dat laat De Mos weten aan Het Laatste Nieuws in België. "Begin juni werd huidkanker vastgesteld, op 15 juni ben ik geopereerd. Bij het afschminken voor TV bleef er altijd een stipje op mijn neus zitten. Dat heb ik laten onderzoeken en toen bleek het om huidkanker te gaan. Het komt blijkbaar uit mijn jeugdjaren, waarin ik opgroeide aan het strand en vaak in de volle zon speelde", zegt De Mos in de Belgische krant.

"Bij de operatie is een stuk huid van mijn neus weggehaald, daar zat een gat. Maar intussen is dat volop aan het genezen. Buiten loop ik met een pleister rond, maar thuis doe ik die af, want dan geneest het beter. Ik kan lekker alles van het EK zien, want met die situatie en het slechte weer kan ik niets beters doen dan wedstrijden bekijken. Mijn bloedwaarden zijn intussen weer goed, ik ben aan het genezen. Het komt allemaal weer goed", aldus De Mos, oud-trainer van onder meer Ajax, PSV en Vitesse.