Jongensdroom voor autoverkoper: 'Ze snappen dat dit een unieke kans is'

Jongensdroom voor autoverkoper: 'Ze snappen dat dit een unieke kans is'

29-06-2016 19:25
4

Voor Reuven Niemeijer komt mogelijk een jongensdroom uit. De middenvelder voetbalt momenteel voor Quick '20, maar wordt mogelijk profvoetballer. De medewerker van autobedrijf Huiskes-Kokkeler gaat proefdraaien bij Heracles Almelo.

Voor de 21-jarige voetballer een kans op een langgekoesterde droom. "Het blijft toch een jongensdroom om profvoetballer te worden", laat Niemeijer weten, die deze zomer eigenlijk de overstap zou maken van Quick ‘20 naar HHC Hardenberg. 

Wedden

Meer odds

"Maar ze snappen dat dit voor mij een unieke kans is", klinkt het tegenover Tubantia. "Maar zelf moeten ze ook verder. Dus mocht het niet lukken bij Heracles, dan keer ik terug bij Quick." In Almelo komt Niemeijer een bekende tegen: Tim Breukers. De verdediger, die ook nooit in de jeugdopleiding van een profclub speelde, was in de B-jeugd bij Quick '20, zijn trainer.

"Ik gun het hem heel erg", laat Breukers weten aan het regionale medium. Overigens heeft Niemeijer zijn vakantiedagen opgegeven voor de proefperiode bij de Europa League-deelnemer. Met Quick wist hij deze zomer promotie naar de Derde Divisie af te dwingen.