Jenner zoekt club in Nederland en heeft opvallende eis: Alleen een huisje

Jenner zoekt club in Nederland en heeft opvallende eis: "Alleen een huisje"

30-06-2016 08:42
13

Julian Jenner is op LinkedIn de zoektocht gestart naar een nieuwe club. De oud-speler van onder meer AZ en Vitesse wil voor een club voetballen in ruil voor een dak boven zijn hoofd.

"Ik weet ook dat de kassa niet meer rinkelt voor spelers van mijn leeftijd", reageert Jenner tegen Voetbal International op zijn oproep. "Je kunt niet meer het geld verdienen dat je tien jaar geleden kon verdienen. Maar geld interesseert me niet. Mijn intentie is om nu als ervaren speler iets toe te voegen aan een selectie van een profclub."

"Ik kan jonge spelers behoeden voor fouten die ik heb gemaakt. Ik vraag alleen een huisje voor mij en mijn gezin. In ruil daarvoor denk ik dat ik nog waardevol kan zijn voor een club aan de rechterkant van de Eredivisie en de linkerkant van de Jupiler League. Maar ik sta overal voor open", aldus Jenner, oud-speler van onder meer AZ en Vitesse die zichzel ooit 'de beste rechtsbuiten van Nederland' noemde. Jenner woont momenteel met zijn gezin Hongarije, waar hij voor Ferencváros en Diósgyör speelde. De 32-jarige aanvaller wil naast voetballen ook zijn trainerspapieren halen.