Rivaal plotseling als favoriet op handtekening Memphis aangewezen

Rivaal plotseling als favoriet op handtekening Memphis aangewezen

30-06-2016 08:55
32

Terwijl Memphis Depay zich aan het voorbereiden is op het nieuwe seizoen van Manchester United, wordt er in Engeland hevig gespeculeerd over zijn toekomst. Bookmakers denken dat de aanvaller gaat vertrekken en hebben ook al een club als favoriet aangewezen.

Volgens Ladbrokes heeft Liverpool de beste papieren voor de komst van Memphis. Ook Stoke City en Leicester City worden genoemd als geïnteresseerde clubs, maar Jürgen Klopp heeft volgens de bookies de grootste kans op de handtekening van de Oranje-international. Een stap van naar Manchester United zou een enorme schok veroorzaken bij de twee clubs.

Phil Chisnall was in 1964 namelijk de laatste speler die direct van Manchester United naar Liverpool verkaste. De in Manchester geboren aanvaller hield het uiteindelijk drie seizoenen vol in Liverpool. Over een transfer van Memphis wordt al langer gesproken vanwege zijn reserverol tijdens de laatste periode van Louis van Gaal op Old Trafford. José Mourinho wil bovendien deze zomer de bezem door de United-selectie halen en Memphis zit in de gevarenzone.