ADO legt Ajax-middenvelder voor drie jaar vast: Een compliment voor onze club

ADO legt Ajax-middenvelder voor drie jaar vast: "Een compliment voor onze club"

30-06-2016 10:18
3

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Ashraf El Mahdioui. De twintigjarige middenvelder komt over van Jong Ajax. El Mahdioui heeft voor drie jaar getekend in Den Haag, laat ADO weten via de officiële kanalen. 

In Amsterdam maakte de jongeling afgelopen seizoen zijn debuut in het betaald voetbal. El Mahdioui speelde 23 duels in de Jupiler League (drie goals), maar een nieuw contract zat er niet in. ADO heeft de geboren Amsterdammer nu transfervrij ingelijfd. 

"Ik kom natuurlijk uit de Jupiler League. Of ik al klaar ben voor de Eredivisie zal moeten blijken. Maar ik zal daarvoor mijn stinkende best moeten doen op de training", legt hij uit op de website van zijn nieuwe club. "Ik hoop in ieder geval op zoveel mogelijk speelminuten. Ik ben een controlerende middenvelder die graag het spel verdeeld. Met mijn goede trap kan ik in medespeler voor de goal zetten. Ik hoop daarmee van waarde te kunnen zijn voor de club."

ADO-trainer Zeljko Petrovic is verguld met de komst van El Mahdioui. "Het zegt genoeg dat veel buitenlandse clubs hem binnen wilden halen. Dat Ashraf dan voor ADO Den Haag kiest, is een compliment voor onze club. We gaan de komende jaren ongetwijfeld veel plezier aan Ashraf beleven."