PSV werkt mee aan vertrek van international: 'Niet helemaal opnieuw beginnen'

PSV werkt mee aan vertrek van international: 'Niet helemaal opnieuw beginnen'

30-06-2016 12:48
16

PSV heeft momenteel nog geen enkel concreet bod op Jetro Willems ontvangen. Voetbal International meldt dat donderdag. De landskampioen is bereid om mee te werken aan een vertrek van de vleugelverdediger, die nog een contract voor één jaar heeft in Eindhoven. 

Franse media schreven eerder deze week dat AS Monaco concreet is voor de 22-jarige international van Oranje. De Ligue 1-club heeft zich echter (nog) niet gemeld bij PSV, weet VI. Het is geen geheim dat de Brabantse topclub open staat voor een verkoop van Willems. Als hij deze zomer niet wordt verkocht, hoopt de club er met de linkspoot uit te komen over een nieuw contract. 

Als Willems uiteindelijk vertrekt, betekent dit dat PSV na Jeffrey Bruma (verkocht aan VfL Wolfsburg) een tweede defensieve basiskracht kwijtraakt. Technisch manager Marcel Brands hoopt dat het daar bij blijft.

"We willen achterin niet helemaal opnieuw beginnen. Al heb je natuurlijk geen zekerheden. Je weet hoe het werkt in de voetballerij en al helemaal in de transferperiode."

Lees ook: Willems wil weg: vijf mooie transferopties voor de linksback van Oranje