Vleugelaanvaller krijgt herkansing in Almelo: Wat ik dacht toen Heracles belde?

Vleugelaanvaller krijgt herkansing in Almelo: "Wat ik dacht toen Heracles belde?"

30-06-2016 13:12

Brandley Kuwas maakte deze zomer de overstap van Excelsior naar Heracles Almelo. Vier jaar geleden was de 23-jarige vleugelaanvaller al eens op proef in Almelo. Toen vond de club hem niet goed genoeg. 

"Dat het vier jaar geleden niet is gelukt en nu wel is natuurlijk heel mooi", vertelt Kuwas trots op de website van zijn nieuwe club. "Wat ik dacht toen Heracles belde? Ik zag het wel een beetje aankomen. Vanaf het begin voelde het goed. Ik heb ook niet gewacht tot er interesse kwam van andere clubs. Samen met mijn zaakwaarnemer zijn we ingegaan op het aanbod van Heracles en dat voelde meteen goed."

In het Polman Stadion hoopt de dribbelaar snel een basisplaats af te dwingen. "De meeste concurrenten beginnen op nul en daar ben ik er ook een van. Dat ik concurrentie heb mag duidelijk zijn. Het liefst speel ik op rechtsbuiten en voor die positie zijn inderdaad meerdere gegadigden."

Bang voor een plek op de bank is-ie niet. "Ik moet gewoon mijn eigen ding doen en dan komt het goed. Ik heb vorig seizoen bij Excelsior laten zien dat ik het niveau van de Eredivisie aan kan en die lijn moet ik doortrekken."